Recenzije o Skincell Advanced

 • Nikolina
  Koristila sam skincell advanced serum kako bih se riješila madeža na koži. Značajni, takođe vidljivi madež potpuno je nestao u roku od 2 mjeseca. Dobro je što sam okrenuo leđa proceduri, također sam vjerovao u učinak ove supstance. Savjetujem svima, probajte i prijavite se.
  Skincell Advanced
 • Ana
  Rekla sam mužu da liječi bradavice na mojoj koži. Mislila sam da bi ih mogla ukloniti još jedna krema, dok sam vas uvjerila da koristite ovu. Nestao nakon 7 dana. Prošlo je 20 dana otkako koristim Skincell Advanced serum, bradavice su samo grašak.
  Skincell Advanced
 • Mladen
  Zdravo svima. Serum Skincell Advanced ima ugodnu aromu i glatku teksturu. Korištene usprkos bradavicama na vratu, potpuno su nestale za samo 30 dana. Koristio sam ga 2 puta dnevno, efekt je samo bomba, ni sam to nisam očekivao od lijeka.
  Skincell Advanced
 • Ana
  Tokom trudnoće počeo sam da razvijam probleme sa kožom. Doktor je rekao da je sve u redu, ali ova slika me nije obradovala. Po savjetu prijatelja kupio sam Skincell Advanced serum i nakon mjesec dana od mrlja i bradavica nije ostalo ništa. Tako da savjetujem.
  Skincell Advanced
 • Tena
  Imao sam vrlo ružan madež u blizini nosa. Uvijek sam to mrzila, čak sam išla i kirurgu za pomoć. Ali doktor mi je savjetovao da započnem isprobavati Skincell Advanced serum. Za samo 2 mjeseca riješila sam se madeža na licu bez operacije. Bio sam zapanjen rezultatom.
  Skincell Advanced
Ocjena korisnika Skincell Advanced
4.7
18